act1veejt

nemám co dělat v práci aneb hint pro křesťansky založené slečny

29. 7. 2008 15:47
Rubrika: Nezařazené

Tak zaprvé nemám co dělat v práci a za druhé bych rád projevil jeden ze svých názorů. Trochu mě mrzí, že panuje mezi holkama co chodí do kostela názor, sháním takového kluka co mě bude mít rád protože jsem taková jaká jsem uvnitř. Bohužel tahle teorie má svoje vady, a rád bych řekl proč a jaký(teď stojí za zmínku říct že tu neprezntuju dogma ale můj názor). Osobně pokud se potkávám se slečnama se dovim nejdříve to:

1) jak která slečna vypadá

2) jak se vyjadřuje

3) jaký má názor

4) jak uvažuje

Napsal jsem tuto "kuchařku" právě v jednotlivých bodech a i očísloval aby bylo názorné jak že to jde za sebou. Na planetě je přibližně polovina lidí právě ženského pohlaví a proto pánové potřebují nějaké hrubé měřítko (což je právě bod 1). Pokud nás protějšek zaujme začneme zkoumat bod dva a dál. Člověk by se umluvil, kdyby začínal jiným bodem než 1.

Taky bych rád uvedl další důvod proč je bod 1 tak důležitý. Protože chlapi jsou ješitní. Potřebují vyhrávat. Je to podobné jako hra kdo uloví větší rybu, jsou v podvědomí rádi že maj tu nejlepší babu, kterou jim každý závidí. Může to sice někomu připadat jako úpadkové jednání, ale upřímně si myslim že to je spíš pudové jednání. Logicky - evoluční jednání. Asi něco jako že holkám se víc líbí svalnatější chlapi než bábovky s propadlim hrudníkem. 

Rád bych dodal, že nejde úplně o to strávit hodiny před zrcadlem a vypadat jak (... teď mě nenapadla žádná pěkná známá osobnost), ale něčim zaujmout a nerezignovat na to systémem:"však on někdo zbyde". Nakonec, proč by bůh stvořil holky tak hezký, kdyby chtěl aby tomu tak nebylo?  

pozn. aut.: (autor se této problematice věnuje od své puberty) 

Zobrazeno 5483×

Komentáře

mag

Láry - vidím to stejně. Krása vnitřní se odráží navenek. Někdy je to těžší hned vidět, někdy je to zakrytější...

aaakarkulka

to co tu píšete je pěkné, ale ono není těžké někoho získat, ale udržet si ho. Zaujmout umí každý, když chce, ale je spousta lidí, kteří po druhém pokukujou, ale neodváží se udělat první krok a tihle samí si pak stěžujou, že nikoho nemají a že všem záleží jen na vzhledu...jasně, je třeba aby přeskočila nějaká ta jiskra, ale když jsou dva křemeny dva metry od sebe a neuděláte nic proto aby se přiblížily, oheň nevzplane...

Zobrazit 17 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz